Futbol

La FIFA posa els blaugranes Iniesta i Messi en l'onze ideal de la temporada passada en els Premis The Best

El Reial Madrid, amb Ramos, Marcelo, Modric, Kroos i Cristiano Ronaldo, és l'equip que més jugadors aporta en aquesta alineació

Actualitzat

Buffon (Juventus); Dani Alves (PSG), Sergio Ramos (Reial Madrid), Marcelo (Reial Madrid), Bonucci (Milan); Luka Modric (Reial Madrid), Toni Kroos (Reial Madrid), Andrés Iniesta (FC Barcelona); Leo Messi, Neymar (PSG), Cristiano Ronaldo (Reial Madrid) són els noms dels onze millors jugadors segons la FIFA, són l'onze ideal en els premis "The Best" que la màxima autoritat del futbol mundial concedeix cada any.

La FIFA ha concedit el Premi Puskas al millor gol a Olivier Giroud de l'Arsenal per la diana espectacular que va marcar el passat mes de gener davant del Crystal Palace. El francès s'ha imposat a la veneçolana Deyna Castellanos (Santa Clarita Blue Heat) i el porter sud-africà Oscarine Masuluke (Baroka FC).

Per altra banda, la màxima entitat del futbol internacional ha designat el Premi The Best al millor entrenador a Zinedine Zidane, i és que els èxits aconseguits amb el Reial Madrid la passada temporada són molt destacats: el conjunt blanc va conquistar la Lliga de Campions i va fer història en sumar dos cops consecutius el màxim títol del futbol europeu, a banda de guanyar la Lliga.

Sota els pals, el guardó al millor porter de la temporada 2016-17 ha estat per al veterà Gianluigi Buffon, de la Juventus, després de guanyar la Sèrie A italiana i d'arribar a la final de la Champions.

El premi a la millor afició ha estat per al Celtic de Glasgow; la millor entrenadora d'un equip de futbol femení ha estat per a Sarina Wiegman, la seleccionadora nacional d'Holanda, després proclamar-se campiona del món; Lieke Martens, que actualment juga al Barça, s'ha emportat el premi The Best a la millor jugadora.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut