Futbol internacional

La FIFA obre una investigació per dopatge en el futbol rus

Un total d'onze futbolistes estarien implicats en l'informe McLaren encarregat per l'Agència Mundial Antidopatge (AMA)

La FIFA ha obert una investigació per dopatge en el futbol rus en què estarien implicats onze jugadors, que són citats per l'informe McLaren encarregat per l'Agència Mundial Antidopatge (AMA). "La FIFA ha llançat al costat de l'AMA i McLaren una completa investigació contra onze futbolistes russos", ha informat avui la FIFA en un comunicat, segons informen mitjans russos.
 
La Unió de Futbol de Rússia (UFR) ha confirmat haver rebut una sol·licitud de la FIFA sobre les proves de dopatge d'aquests futbolistes. "Col·laborarem amb totes les organitzacions i oferirem a la FIFA tota la cooperació necessària", ha afegit la UFR.
 
Es tracta de Serguei Petrov (Krasnodar), Ruslan Kambólov (Rubin Kazan), Pável Solomatin i Serguei Ievtuixenko (Dinamo Moscou), Ígor Generálov (Dinamo Sant Petersburg), Ivan Kniázev (Riga), Ilià Zuev (Zenit), Mikhaïl Mischenko (Sibiri), Ígor Nikulin (Spartak), Kamila Alekséieva (CSP) i Ekaterina Maslak (Ienissei). En el cas de l'última futbolista, ja va ser sancionada durant dos anys a l'octubre de 2014 per violar les regles antidopatge.