Pogba en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

La FIFA investiga el multimilionari fitxatge de Paul Pogba pel Manchester United

Segons ha informat l'Agència France Presse (AFP) d'una font pròxima a la FIFA, el màxim organisme futbolístic a nivell mundial "va demanar informació al Manchester United" sobre el traspàs de l'internacional francès al conjunt anglès per 105 milions d'euros

Actualitzat

La FIFA està investigant el traspàs del migcampista francès Paul Pogba el Manchester United, que va aterrar l'estiu passat a Old Trafford després que els "red devils" paguessin uns 105 milions d'euros a la Juventus pel seu fitxatge.

Segons ha informat l'Agència France Presse (AFP) d'una font pròxima a la FIFA, el màxim organisme futbolístic a nivell mundial "va demanar informació al Manchester United" sobre el traspàs de l'internacional francès al conjunt anglès. Les informacions haurien estat sol·licitades "fa diverses setmanes", fet que confirma una publicació avançada per la revista francesa 'Mediapart'.

Precisament aquest mateix dimarts s'han conegut més detalls sobre les desorbitades xifres de l''operació Pogba', que haurien cobert d'or el seu controvertit representant, Mino Raiola, arran d'uns documents difosos per 'Football Leaks'. Segons 'Mediapart', aquests documents revelen que Raiola "va rebre 49 milions d'euros pel fitxatge gràcies a un conflicte d'interessos fora de norma: era alhora agent de la Juventus, del United i del jugador".

Pogba hauria costat "127 milions d'euros al United, dels quals 49 van anar a la butxaca de Raiola i únicament 78 a la caixa de la Juve". Existeix, a més, un aspecte especialment controvertit que alimenta la investigació. Raiola "no sembla que declarés al Manchester United que treballava també per a la Juventus", una circumstància clarament prohibida a Anglaterra.

Anar al contingut