Neymar
Neymar
Barça

La FIFA desestima el recurs del Santos arran del fitxatge de Neymar pel FC Barcelona

El club brasiler demana una sèrie de indemnitzacions que el màxim organisme del món del futbol no li ha concedit

Actualitzat

La FIFA ha rebutjat el recurs interposat pel Santos brasiler davant presumptes irregularitats en el fitxatge de Neymar pel FC Barcelona, segons ha informat N&N Consultoria, l'empresa familiar que administra la carrera del davanter blaugrana.

Segons el comunicat de N&N, la FIFA "ha jutjat improcedents totes les peticions del club brasiler contra Neymar, el seu pare i el FC Barcelona". El Santos havia demanat l'any 2015 una sèrie d'indemnitzacions arran de presumptes irregularitats en el traspàs del davanter al Barça l'any 2013, que ara no li han estat concedides.

Els brasilers, però, encara poden recórrer aquesta decisió, i de fet, "Globoesporte" anuncia que ho faran en el moment en què la FIFA els notifiqui la seva resolució. Aquest, però, no és l'únic front que tenen obert Neymar i el Barça per aquesta operació. L'Audiència Nacional a Madrid va obrir un judici oral per estafa impròpia i corrupció en els negocis.

Aquest cas no és l'únic punt de conflicte entre el Barça i el Santos. El suposat interés dels blaugrana per fitxar un jugador del club brasiler, Lucas Lima, va tornar a fer crèixer la tensió a finals de juny amb anuncis encreuats de futures accions judicials.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut