Gianni Infantino, president de la FIFA (Reuters)
Gianni Infantino, president de la FIFA (Reuters)
Futbol

La FIFA aixeca la suspensió a Kuwait

La FIFA, igual que el COI, havia suspès la Federació del país del Golf perquè considerava inacceptables les ingerències polítiques en l'esport

Actualitzat

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha anunciat aquest dimecres l'aixecament de la suspensió de la Federació de Kuwait, que estava en vigor des de l'octubre del 2015, durant un viatge al país àrab."La suspensió de la federació kuwaitiana està aixecada", va dir Infantino al costat del ministre de Comerç, Indústria i Joventut kuwaitià, Khaled al-Roudan, que va difondre el vídeo de la declaració a les xarxes socials.

El Parlament kuwaitià va esmenar diumenge passat la llei de l'esport per assumir els canvis legislatius que va proposar la FIFA per garantir la independència de la federació de futbol, segons ha informat l'agència oficial, Kuna.

Les ingerències del govern kuwaitià en l'esport també van portar el 2015 el Comitè Olímpic Internacional (COI) a prohibir la participació de Kuwait en totes les competicions esportives internacionals. Així, entre les principals competicions que s'ha perdut l'esport del país del Golf, hi ha els Jocs Olímpics de Rio 2016 i la fase de classificació per al Mundial de Futbol de Rússia 2018.

Anar al contingut