Els operaris del Circuit de Barcelona-Catalunya van tapar amb mantes l'evacuació d'Alonso (Reuters)
Fórmula 1

La FIA investigarà l'accident de Fernando Alonso al Circuit de Barcelona-Catalunya

Segons ha avançat "Autosport", la Federació Internacional d'Automobilisme ha pres aquesta decisió tot i haver-se produït en un test privat i ja ha començat a treballar en cooperació amb McLaren per aclarir que va passar

Actualitzat
La FIA ha confirmat que obrirà una investigació per aclarir les circumstàncies que envolten l'accident que va tenir Fernando Alonso durant la segona jornada de tests al Circuit de Barcelona-Catalunya, segons ha avançat "Autosport".

Encara que el màxim organisme de l'automobilisme mundial no revisa automàticament tots els incidents que passen en els tests de pretemporada perquè estan organitzats pels equips en lloc de ser un esdeveniment oficial, el fet que Alonso hagi estat tres dies ingressat a l'hospital després de l'accident ha provocat aquesta investigació. Segons "Autosport", la FIA ja ha començat a treballar en cooperació amb McLaren per tenir totes les dades de l'accident del pilot asturià.

D'altra banda, fonts d'alt nivell han revelat que les imatges de circuit tancat de televisió de l'accident Alonso han estat l'origen i s'utilitzaran per intentar donar alguna millor idea del que va passar exactament.
Anar al contingut