Fórmula 1

La FIA emprendrà accions legals contra les escuderies per l'amenaça de crear un Mundial paral·lel

La Fórmula 1 segueix sense saber quin serà el seu futur la temporada que ve i l'enfrontament entre les principals escuderies i la Federació Internacional cada cop és més profund. Aquest divendres a la tarda la FIA ha emès un comunicat on diu que posa en mans dels seus advocats estudiar l'anunci de l'Associació d'Equips de la F1(FOTA), que amenacen de muntar un campionat paral·lel l'any que ve si la FIA no es fa enrere amb la nova reglamentació.

Actualitzat
La crisi més important de tots els temps a la Fórmula 1 és la protagonista del Gran Premi de la Gran Bretanya d'aquest cap de setmana. Les posicions entre la FIA i els equips semblen cada cop més allunyades. Els equip es mantenen ferms en la seva decisió de crear un campionat paral·lel si la Federació Internacional d'Automobilisme no cedeix. Una possibilitat que la FIA no preveu. De fet, va més enllà i divendres va fer oficial un comunicat per anunciar que emprendrà accions legals contra els equips que es volen separar. I, per tant, fins que aquests procediments legals no s'acabin no publicarà la llista definitiva de les escuderies que participaran en el Mundial 2010.

Totes les mirades estan, doncs, posades en les declaracions d'uns i altres al pàdoc de Silverstone. Ara bé, aquest dissabte el protagonisme es traslladarà a pista, on es faran els últims entrenaments lliures, a les 11 h, i la sessió de qualificació, a les 13.45 h. Tot, en directe a TV3 i Elsesports.cat. En les sessions de divendres, els Red Bull i els Brawn GP van ser les més ràpids, amb un Fernando Alonso força constant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut