Fórmula 1

La FIA autoritza Fernando Alonso a córrer en el Gran Premi de Malàisia

Fernando Alonso és apte per córrer aquest cap de setmana a la segona prova del Mundial d'F1. Així mateix ho han dictaminat els serveis mèdics del circuit de Sepang, aquest dijous

Actualitzat

Alonso ja havia superat les proves que li havia realitzat el servei mèdic del seu equip, McLaren, però faltava que la Federació Internacional de l'Automobilisme (FIA) certifiqués el bon estat de salut del pilot asturià.

El pilot de McLaren ha rebut amb evident satisfacció la notícia i, en la seva primera roda de premsa prèvia a una cursa, s'ha mostrat "mot feliç de ser aquí. Sóc al davant d'un repte molt important en la meva carrera. Sé que aquest any serà difícil, però el que vull ara per sobre de tot és gaudir d'aquest cap de setmana."

Fernando Alonso estava de baixa des de feia un mes, després de l'accident que va tenir als últims tests de pretemporada al circuit Barcelona-Catalunya. Un accident envoltat d'incògnites. De fet, no ha estat fins aquesta setmana que l'escuderia anglesa ha reconegut que va ser a causa d'una errada mecànica del monoplaça

Valtteri Bottas, també

L'asturià no ha estat l'unic pilot que s'ha hagut de sotmetre a les proves de la FIA per rebre'n l'autorització. El pilot de Williams Valtteri Bottas, que no va poder participar en el Gran Premi d'Austràlia per problemes a l'esquena, també ha estat declarat apte i participarà amb tota normalitat en el Gran Premi de Malàisia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut