Karim Benzema durant l'últim partit que va jugar amb França (Reuters)
Futbol

La Federació Francesa decidirà sobre Benzema abans del 15 d'abril

"Prendrem una decisió abans del 15 d'abril, i serà definitiva", ha comunicat Le Graët sobre la convocatòria o no del madridista per a l'Eurocopa, un afer que té el país dividit

Actualitzat

El president de la Federació Francesa (FFF), Noël Le Graët, ha anunciat que la decisió sobre si la selecció torna a comptar amb Karim Benzema es prendrà abans del 15 d'abril.

"Ho discutirem amb els nostres consellers jurídics. Prendrem una decisió abans del 15 d'abril, i serà definitiva", ha dit Le Graët sobre el davanter madridista, imputat per un cas de xantatge a un altre internacional francès, Mathieu Valbuena.

L'11 de març passat, la justícia francesa va aixecar parcialment el control judicial sobre el jugador; en concret, la prohibició de mantenir contacte amb Valbuena. Fins ara, Didier Deschamps s'ha mostrat evasiu i en l'última convocatòria no va citar cap dels dos jugadors.

Però, amb la proximitat de l'Eurocopa, que, a més, es disputa a França, la presència o no de Benzema en la selecció "bleue" s'està convertint en un afer d'estat. Un exemple ben clar és que François Hollande, president de la República Francesa, es va mostrar fa poc partidari de convocar-lo, mentre que Manuel Valls, primer ministre, va declarar que no es compleixen els requisits perquè el jugador lionès torni a la selecció, ja que continua imputat.

Anar al contingut