Futbol

La Federació Francesa de Futbol dóna suport a Zidane

La Federació Francesa de Futbol (FFF) ha donat suport a Zidane després de la sanció que impedirà entrenar al francès durant tres mesos. La FFF ha enviat a la Federació Espanyola tots els elements que mostren la professionalitat amb què Zidane està completant la seva formació
La Federació Francesa, amb Zidane. (Foto: Reuters)

La Federació Francesa, amb Zidane. (Foto: Reuters)

La Federació Francesa de Futbol (FFF) ha donat suport a Zinedine Zidane, que va ser sancionat per entrenar el Reial Madrid Castella sense el títol necessari. La FFF ha emès un comunicat on explica que un entrenador que s'està formant pot exercir el seu ofici. El mateix president de la Federació Francesa ha considerat "perjudicial per al futbol que un jugador tan emblemàtic com Zidane, que ha decidir seguir la formació francesa d'entrenador, reconeguda a tot el món, no pugui exercir el seu ofici com li permet la UEFA".

La Direcció Tècnica de la FFF ha enviat a la Federació Espanyola tots els elements que mostren que el francès està seguint la formació amb una gran professionalitat. El Reial Madrid, per la seva part, ja ha anunciat que presentarà al·legacions en contra de la sanció de tres mesos a l'entrenador francès.