Futbol internacional

La Federació Finlandesa de Futbol busca seleccionador amb una oferta de treball a la seva pàgina web

La federació d'aquest país escandinau ha decidit publicar una oferta de treball a través de la seva pàgina web i promet un contracte de 2 a 4 anys de durada per a la persona escollida per al càrrec

Actualitzat

La Federació Finlandesa de Futbol està buscant un nou seleccionador nacional amb un mètode sorprenent. La federació d'aquest país escandinau ha decidit publicar una oferta de treball a través de la seva pàgina web i promet un contracte de 2 a 4 anys de durada per a la persona escollida pel càrrec.

"A la teva feina, seràs el responsable de la construcció del futur del nostre primer equip. Per fer-ho hauràs d'estar en possessió, a més de les motivacions necessàries, d'una llicència UEFA PRO, d'un bon coneixement del futbol finlandès i d'una experiència professional a l'altura. T'oferim un contracte de dos a quatre anys, amb la possibilitat de treballar ja en els partits de classificació per a l'Eurocopa de 2016", assegura la federació finlandesa.

Els interessats que compleixin els requisits esmentats anteriorment només hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça aheadcoach.applications@palloliitto.fi per intentar convertir-se en nou seleccionador finlandès.

Anar al contingut