Futbol

La Federació Espanyola rebutja la dimissió de Luis Aragonés com a seleccionador

Luis Aragonés ha presentat aquest matí la dimissió com a seleccionador espanyol de futbol. La Federació espanyola, però, l'hi ha rebutjat. Jorge Carretero, portaveu d'aquest organisme, ha explicat que tenen total confiança en el tècnic. De moment, les dues parts s'han donat un termini de 48 hores per acabar de prendre una decisió definitiva. Després del mal paper de la selecció espanyola en el Mundial d'Alemanya i la derrota davant d'Irlanda del Nord de dimecres passat, el paper d'Aragonés al capdavant de l'equip està molt qüestionat.

Actualitzat

Quan tornaven d'Irlanda del Nord, Luis Aragonés ja tenia la dimissió al cap. A les crítiques de després del Mundial d'Alemanya, li ha seguit una derrota en un mal moment. Aquest dilluns, "El sabio de Hortaleza" s'ha reunit amb Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola, i li ha presentat la dimissió.

Després d'aquesta reunió amb Villar, Aragonés ha atès els mitjans de comunicació i ha estat contundent. "He vingut per presentar la dimissió, com tots vosaltres volíeu, però hi ha unes connotacions", ha assegurat l'encara seleccionador espanyol.

Les connotacions són bàsicament econòmiques. Luis Aragonés vol marxar, però vol cobrar tot el seu contracte, mentre que la Federació no vol pagar-li ni un euro més. Jorge Carretero, el portaveu d'aquest organisme, ha confirmat que és Aragonés qui té l'última paraula sobre el seu futur i les dues parts s'han donat un termini de 48 hores per prendre una decisió definitiva.

En definitiva, la continuïtat de Luis dependrà de l'aspecte econòmic. La Federació s'ha compromès amb Luis per dos anys amb una fitxa superior al milió dos-cents mil euros. Si finalment, hi ha acord i es confirma la dimissió d'Aragonés, hi ha tres candidats a substituir-lo: Vicente del Bosque, Miguel Ángel Lotina i Benito Floro.

Casillas desitja la continuïtat d'Aragonés

Entre les primeres reaccions a la dimissió, de moment no acceptada, de Luis Aragonés, hi ha la del porter de la selecció espanyola, Íker Casillas, que ha dit que els jugadors estan desil·lusionats després de l'eliminació al Mundial però ha donat suport a Luis i s'ha mostrat confiat en la continuïtat del seleccionador.

El secretari d'estat per l'Esport, Jaime Lissavetzky, ha al·ludit a la destitució de Javier Clemente i ha assegurat que, al contrari del que va passar fa vuit anys, no hi haurà ingerències polítiques en la decisió sobre la dimissió o continuïtat de Luis Aragonés.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut