Gerard Piqué amb Jordi Alba a l'entrenament de dimarts (EFE)
Gerard Piqué amb Jordi Alba a l'entrenament de dimarts (EFE)
Barça

La Federació Espanyola no sancionarà Gerard Piqué per les seves paraules després del derbi de la Copa contra l'Espanyol

Barça i Espanyol van jugar 3 partits en dues setmanes a començaments de gener. La tensió entre tots dos equips es va disparar, amb el protagonisme de Gerard Piqué. La Federació Espanyola li va obrir expedient, però finalment no el sancionarà

Actualitzat

Gerard Piqué no serà sancionat pels seus comentaris i missatges publicats a les xarxes socials després del partit d'anada dels vuitens de la Copa del Rei al Camp Nou davant de l'Espanyol del 6 de gener, que es va tancar amb un resultat de 4 a 1. La Federació Espanyola ja li hauria comunicat al FC Barcelona la seva decisió d'arxivar l'expedient disciplinari que en el seu dia va incoar al central.

La tensió entre tots dos equips va començar a pujar arran del partit de Lliga a Cornellà-el Prat del 2 de gener, que es va tancar amb empat a 0. Després del segon enfrontament entre els dos equips en 13 dies, Piqué va dir davant les càmeres de televisió: "Espero que ells no siguin tan minoria com l'altre dia, quan no van omplir el camp. A veure si ara l'omplen per al partit de tornada."

L'enfrontament va saltar llavors a les xarxes socials, i Piqué va dir-hi la seva amb una piulada a Twitter recordant els insults que havien rebut la seva parella Shakira i el seu fill Milan d'una part de l'afició blanc-i-blava durant un derbi disputat a l'estadi de l'Espanyol.

Vosotros nunca lo entenderéis. https://t.co/oEJpVLmEm7

— Gerard Piqué (@3gerardpique) January 8, 2016

La Comissió Antiviolència va remetre tota la documentació a la federació per si considerava oportú sancionar el futbolista. La RFEF hauria donat per tancat el cas sense aplicar cap càstig a Piqué.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut