L'Albert, de només 21 anys, havia estat un gran extrem esquerre del BM Granollers
Handbol

La Federació Espanyola d'handbol decreta un minut d'aplaudiments com a últim adéu a Albert López

Aquest cap de setmana es farà un minut d'aplaudiments abans de cada partit de totes les categories, inclosa la Lliga ASOBAL en memòria de l'exjugador del Granollers mort de càncer

Xavi VegasActualitzat

L'exjugador del Granollers Albert López Ortega, creador del projecte "Viure a contracorrent", va morir la matinada de dilluns als 21 anys a conseqüència d'un càncer. Albert va donar a conèixer la seva malaltia i les seves ganes de viure relatant el seu dia a dia i regalant optimisme i lliçons de vida a tots els seus seguidors.

És per això que la Federació Catalana d'Handbol i la Federació Espanyola volen impulsar aquest cap de setmana i en tots els partits d'handbol que es juguin, un minut d'aplaudiments en memòria d'un gran lluitador. L'Albert no només va superar dos càncers, sinó que va voler donar a conèixer la seva manera d'entendre la vida i transmetre tots els valors per viure dia a dia a través del seu blog i del seu compte d'Instagram i Facebook. A més a més, l'Albert, o Fari, com era més conegut en el món de l'handbol, va publicar el seu llibre: "Pilot d'un càncer".

El comunicat de la RFEBM

La Federació Espanyola ha volgut retre un homenatge molt especial i ha emès aquest comunicat: "Us demanem que abans de començar qualsevol partit d'handbol d'aquest cap de setmana, es dediqui un minut d'aplaudiments com a homenatge a l'Albert, que de ben segur des d'on estigui tornarà a somriure en veure tots els seus gaudint del que era la seva passió, l'handbol."

"A més, ens agradaria que clubs, aficionats, jugadors, ... tots aquells que aneu als partits graveu un vídeo de 10 segons amb aquests aplaudiments i ho compartiu en els vostres perfils de Twitter inserint el hashtag #viviracontracorriente."

Anar al contingut