Futbol

La Federació Espanyola decidirà dimarts on i quan es juga la final de Copa pel desacord entre clubs

La Federació Espanyola de Futbol decidirà el dimarts que ve la seu i el dia de la final de la Copa del Rei després que no s'hagi arribat a cap acord entre el Barça i l'Athletic Club en l'última reunió, celebrada aquest divendres a Madrid. Toni Freixa, portaveu del Barça, ha confirmat que el club blaugrana ha proposat que la final es disputi al Vicente Calderón el 25 de maig, mentre que l'Athletic prefereix que sigui a l'estadi de La Cartuja de Sevilla el dia 20. L'únic punt en comú és que Mestalla no agrada a cap dels dos finalistes. Per tant, després de fracassar les negociacions, la Federació tindrà l'última paraula.

Actualitzat
La Federació Espanyola de Futbol haurà de ser finalment qui designi el pròxim dimarts la seu de la final de la Copa del Rei. El Barça i l'Athletic Club no s'han posat d'acord en l'última reunió, que s'ha fet aquest divendres a Madrid, i per tant serà l'ens federatiu l'encarregat de prendre una decisió definitiva per desencallar el conflicte.

El Barça ha proposat la data del 25 de maig, divendres, al Vicente Calderón de Madrid, mentre que l'Athletic ha proposat el 20 maig, diumenge, a la Cartuja de Sevilla. La proposta del club basc seria totalment provisional, perquè si el Barça arribés a la final de la Champions el 19 de maig a Munic no podria jugar l'endemà la final de Copa.

El portaveu de la junta del Barça, Toni Freixa, ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio que l'excusa que ha posat el Reial Madrid de fer obres als lavabos fa que el Madrid sigui el primer club en tota la història que es negui a acollir una final de Copa. Tot i la negativa del club blanc a cedir l'estadi, Freixa ha insistit que el Barça no vol polemitzar amb el Reial Madrid i ha recordat que qui ha de jutjar la negativa del Reial Madrid és la Federació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut