Marcus Slaughter
Marcus Slaughter, en la seva època de jugador del Reial Madrid
Bàsquet

La Federació Espanyola de Bàsquet tampoc dóna la raó al València Basket per l'alineació indeguda de Marcus Slaughter

El València Basket va reclamar davant del jutge únic de l'ACB per una irregularitat a l'acta del tercer partit de les semifinals davant del Reial Madrid. Ni aquella instància ni ara la Federació Espanyola li han donat la raó

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Bàsquet ha desestimat el recurs que va presentar el València Basket després que el jutge disciplinari de l'ACB no els donés la raó en la seva reclamació per alineació indeguda del pivot del Reial Madrid Marcus Slaughter.

La resolució del Comitè ha arribat poc abans del començament del quart partit de la sèrie de semifinal. Els blancs dominen els valencians per 2 victòries a 1 després que el veredicte ha mantingut inalterable el resultat d'un tercer partit que es va resoldre en la pròrroga amb un triple de Sergi Llull.

El València Basket pot tornar a recórrer, però, ara, davant del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD). Per fer-ho, té 15 dies hàbils a partir de la notificació de la decisió del Comitè d'Apel·lació de la FEB. El club ja ha manifestat la seva intenció de fer-ho.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut