Dos agents de la Guàrdia Civil a les portes de la Ciutat del Futbol (EFE)
Dos agents de la Guàrdia Civil a les portes de la Ciutat del Futbol (EFE)
Futbol

La Federació Espanyola de Futbol ajorna el sorteig del calendari de lliga després de la detenció d'Ángel María Villar

Les detencions de la Guàrdia Civil han portat la Federació a modificar els seus plans per a aquesta setmana, una decisió que no ha agradat gens a la Lliga de Futbol Professional

Actualitzat

Després de la detenció aquest dimarts del president de la Federació Espanyola de Futbol Ángel María Villar, el seu fill Gorka Villar, el vicepresident econòmic Juan Padrón i el secretari general de la Federació de Tenerife Ramón Hernández, l'organisme rector del futbol espanyol ha decidit ajornar les reunions que tenia programades aquesta setmana, els dies 19, 20 i 21 de juliol.

Una d'aquestes reunions era l'assemblea de la Federació el dijous 20, on s'havia de celebrar a la Ciutat del Futbol de Las Rozas el sorteig dels calendaris de la temporada 2017-18 de les lligues de Primera Divisió, Segona A i Segona B. La junta directiva de dimecres també ha estat ajornada.

El secretari d'Estat per l'Esport, José Ramón Lete, creu però que aquesta mateixa setmana haurà calendari. La Lliga de Futbol no està conforme amb la decisió de la Federació Espanyola de suspendre l'Assemblea de dijous on s'havia de fer el sorteig. Lete, en declaracions a Onda Cero i Ràdio Marca ha dit que "tot apunta que aquesta setmana haurà calendari de Lliga. Si no és dijous, serà divendres".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut