Futbol

La Federació Espanyola de Futbol prohibeix el Lleida Esportiu jugar amb la samarreta de la senyera

La Federació Espanyola de Futbol no ha permès jugar el conjunt català amb la quadribarrada en suport al govern de la Generalitat pels registres i les detencions soferts aquesta setmana

Actualitzat

El Lleida Esportiu, que volia lluir la samarreta amb la senyera contra l'Atlètic Saguntí en lloc de la blava habitual, s'ha trobat amb un "no" per resposta de part de la Federació Espanyola de Futbol.

El conjunt català pensava vestir la quatribarrada per donar suport al govern de la Generalitat pels registres i les detencions soferts aquesta setmana. "La tripleta arbitral comunica al Lleida Esportiu que, malgrat haver avisat la RFEF i l'Atlètic Saguntí per jugar avui amb la samarreta oficial de la senyera, ens prohibeix jugar amb ella per ordre de la RFEF, amb l'advertiment que, si fan cas omís, no es disputarà el partit", ha explicat el Lleida en un comunicat.

"Tanmateix, l'Atlètic Saguntí, malgrat haver estat informat, s'ha desplaçat a Lleida només amb la primera equipació, la vermella", ha afegit el club. 

El Lleida ja va portar la samarreta amb la senyera com a equipament reserva en temporades anteriors. Aquest any no ho tenia previst, però l'havia recuperat pels fets d'aquesta setmana.

Al final del partit, però, els jugadors del Lleida s'han posat la samarreta de la senyera:


 

 

 

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut