Futbol

Julen Lopetegui: "Estic molt trist, però desitjant que juguem un magnífic Mundial i guanyem"

El ja exseleccionador espanyol ha abandonat la concentració de la selecció espanyola a Krasnodar després de la seva destitució per tornar cap a Madrid

Actualitzat

Julen Lopetegui deixa de ser el seleccionador espanyol de l'absoluta dos dies abans del debut d'Espanya en el Mundial de Rússia 2018. Així ho ha anunciat el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, menys de 24 hores després que el Reial Madrid anunciés que seria el futur entrenador del club blanc.

Rubiales s'ha queixat de les maneres que s'han fet servir i considera que Lopetegui no n'és el responsable

"La negociació s'ha fet sense que la federació en sabés res.  Només 5 minuts abans del comunicat ho vam saber.  No es poden fer les coses d'aquesta manera. Amb una o dues trucades 5 minuts abans del comunicat. Això no es pot passar per alt. Estic convençut que Julen no ho hauria fet així."

El president de la RFEF confessa que la "Roja" es queda en una situació molt compromesa tenint en compte que divendres que ve s'enfronta amb Portugal en el primer partit del Mundial.

"Ens quedem en una situació molt complicada i difícil. Estem actuant amb tota la responsabilitat." 

Això sí, a l'hora de parlar de possibles substituts, sonen Hierro, Celades o bé Setién. Rubiales no ha volgut entrar en el ball de noms:

"Noms? El que farem serà tocar el mínim possible aquesta concentració. Quan tinguem alguna cosa per anunciar, ja ho direm."

Lopetegui: "Estic molt trist"

Per la seva banda, Julen Lopetegui ha declinat comparèixer davant dels mitjans i no farà cap roda de premsa fins que torni a Espanya. El ja exseleccionador espanyol ha abandonat la concentració de l'equip a Krasnodar acompanyat de dos dels seus ajudants per agafar un vol a Moscou i des de la capital russa agafarà un altre avió fins a Madrid.

Lopetegui ha arribat a l'aeroport de Krasnodar amb la cara seriosa després de la seva destitució només dos dies abans de l'inici del Mundial i ha admès que està trist als mitjans de comunicació que l'estaven esperant.

"Estic molt trist, però desitjant que juguem un magnífic Mundial i guanyem. Tenim un equip magnífic i tant de bo guanyem el Mundial" 

 

ARXIVAT A:
LopeteguiMundial Rússia 2018
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut