L'eslògan de la nova campanya publicitària de l'Espanyol
Espanyol

La massa social reacciona contra la pujada de preus de l'Espanyol

La Federació de Penyes es reunirà aquest dijous per consensuar mesures de protesta contra l'increment dels preus dels abonaments, que en algun cas s'acosta al 20%

Actualitzat

La decisió de l'Espanyol d'incrementar aquesta temporada els preus dels abonaments ha posat en peu de guerra la massa social perica. Aquest dijous es reuniran les penyes per acordar si duen a terme alguna acció de protesta.

L'actualització dels abonaments ha disparat els preus en algunes zones de l'estadi, amb increments que s'acosten al 20% de mitjana just després d'un any decebedor i quan encara està molt calenta la pèrdua d'un referent al camp com és Gerard Moreno.

Curiosament, el suport principal al Consell ha arribat de la grada d'animació després d'un any i mig de polèmiques.

A la resta de la massa social, el desacord és profund. En especial, per la pujada sensible dels preus per als nens i els més joves, fet que penalitza i molt les famílies amb carnets ben poc aprofitats pels horaris que marca la televisió.

La Federació de Penyes vol consensuar dijous mesures de protesta, però ahir ja va fer una piulada molt crítica amb la gestió social de l'entitat.

 

Anar al contingut