Munir, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Munir, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

La Federació de Futbol del Marroc es queixa de la demora de l'espanyola en l'enviament del passaport esportiu de Munir

Munir, que va arribar a debutar amb Espanya, ha obtingut el permís de la FIFA per jugar amb la selecció del Marroc i ara, per completar el tràmit, necessita una documentació que la federació espanyola encara no ha enviat

Actualitzat

La Federació de Futbol del Marroc ha enviat cartes de protesta a la Reial Federació Espanyola de Futbol perquè no li ha lliurat el passaport esportiu del jugador del FC Barcelona Munir El Haddadi, que aquesta temporada passada ha jugat cedit al València.

Munir, nascut a San Lorenzo del Escorial de pares marroquins, va jugar un partit oficial amb la selecció espanyola. Les seves poques possibilitats de tornar-hi, però, l'han fet repensar-se la decisió. Ha demanat poder ser internacional representant el Marroc i la FIFA l'hi ha concedit.

Segons la premsa marroquina, la federació del país magrebí hauria sol·licitat fa dues setmanes a l'espanyola que li fes arribar el passaport esportiu de Munir, l'última documentació que necessita per completar els tràmits davant la FIFA. I encara no ha rebut cap resposta a la seva petició.

Arran d'aquest silenci, la Federació del Marroc ha enviat dues cartes més a l'espanyola preguntant les raons de la demora.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut