Futbol

La federació catalana nega que l'espanyola vetés un amistós contra Veneçuela

El president de la Federació Veneçolana de Futbol, Laureano González, explica que la federació espanyola no va donar el consentiment perquè juguessin. La Federació Catalana assegura que els motius no són polítics sinó econòmics

Actualitzat

El president de la Federació Veneçolana de Futbol, ​​Laureano González, ha explicat que l'amistós nadalenc que hauria pogut disputar la selecció veneçolana contra Catalunya no va tirar endavant per interferències de la federació espanyola.

Ho ha explicat en mitjans locals, on ha reconegut que és un tema polític i que ells no volen posar la selecció veneçolana en conflicte amb ningú.

"Allà hi ha circumstàncies de rang polític, hi ha un conflicte d'autonomies molt sever –explica González. Si la federació del país no ens permet enfrontar-nos a una selecció regional ho hem de respectar. Fa un temps vam jugar contra la selecció gallega -també la basca-, i hi van donar el seu consentiment. Contra Catalunya s'ha complicat per motius polítics i nosaltres no volem posar la selecció veneçolana en un conflicte intern d'un altre país. Tenim prou feina amb els nostres propis conflictes", ha conclòs.

La Catalana ho nega

Fonts consultades per la Federació Catalana, però, han negat les declaracions de González. Han confirmat contactes amb els veneçolans però han assegurat que es va renunciar a portar la selecció sud-americana per qüestions econòmiques. La Catalana ha assegurat que l'única condició que posa Villar és que els partits de la selecció catalana no es juguin en dates FIFA.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut