Tenis

La Federació Catalana de tenis presenta la candidatura de Barcelona per acollir la final de la Davis

La Federació Catalana de tenis ha presentat la candidatura de Barcelona per acollir la final de la Copa Davis entre els equips espanyol i txec. Aquest dilluns s'acabava el termini per presentar-hi les propostes. València, Màlaga i Tenerife seran les rivals de la ciutat comtal. També hi havia mostrat interès Madrid, que finalment hi ha renunciat. En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de la catalana, Francesc Orriols, assegura que la instal·lació madrilenya no pot competir amb el Sant Jordi. Els integrants de la Federació esperen repetir l'experiència de l'any 2000, quan els espanyols van jugar la final contra Austràlia, també al Sant Jordi.

Actualitzat
Des de la Federació Catalana, el seu president, Francesc Orriols, confia plenament en l'informe que presenten a la Federació Espanyola juntament amb el regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober. Madrid era l'única candidatura que podia fer ombra la catalana, però l'aval de l'èxit de la final que es va disputar a l'any 2000 a Barcelona i el gran aforament que presenta el Sant Jordi, d'uns 17 mil espectadors, seran claus. Davant aquest panorama Madrid ha renunciat a presentar-se com a seu de la final.

Dissabte, la decisió

Dissabte a Oviedo la Federació Espanyola triarà la seu que acollirà la final de la Copa Davis. Es jugarà del 4 al 6 de desembre i enfrontarà Espanya i la República Txeca.
Anar al contingut