Futbol

La Federació Catalana de Futbol té com a prioritat Johan Cruyff per ocupar el càrrec de seleccionador català

La Federació Catalana de Futbol es planteja oferir a Johan Cruyff el lloc de seleccionador. Ho ha avançat Catalunya Ràdio. La proposta buscaria ressò mediàtic, més que no pas una dedicació exclusiva de l'holandès. De fet, si es confirmés la decisió, des de la Federació voldrien que el primer rival de Catalunya fos Holanda. La possibilitat que Cruyff arribi a la banqueta catalana ha aixecat una primera reacció de l'anterior seleccionador. Pere Gratacós considera que l'entrenador hauria de ser algú que parlés el català.

Actualitzat
Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la Federació Catalana de Futbol té com a prioritat Johan Cruyff per ocupar el càrrec de seleccionador català, des d'ara i fins que s'acabi el mandat de l'actual president de la Catalana, Jordi Casals. L'entitat ja ha contactat amb el tècnic holandès que, d'entrada, no ha rebutjat l'oferiment.

El proper compromís de la selecció catalana podria ser el 22 de desembre. Holanda és el rival que més agrada a la Federació, però també s'està esperant resposta d'Alemanya i d'Itàlia, entre d'altres. Es descarta jugar contra una selecció de perfil més baix, i ja s'ha denegat, per exemple, l'opció d'enfrontar-se al Paraguai, els Estats Untis o la Xina.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut