L'àrbitre expulsa Mourinho en el partit contra el West Ham (Reuters)
L'àrbitre expulsa Mourinho en el partit contra el West Ham (Reuters)
Futbol Internacional

La Federació Anglesa suspèn Mourinho amb un partit i 56.000 euros de multa

El tècnic del Chelsea no podrà dirigir el partit del seu equip contra l'Stoke City, un enfrontament que podria ser vital per decidir el seu futur

Pau RodríguezActualitzat

La Federació Anglesa va avisar José Mourinho fa gairebé tres setmanes d'una imminent suspensió si el portuguès tornava a queixar-se dels àrbitres. L'entrenador no ha trigat a ser castigat, i és que les crítiques del tècnic del Chelsea als col·legiats en el partit del 24 d'octubre contra el West Ham han fet vessar un got que ja estava pràcticament ple.

Mourinho no podrà dirigir des de la banqueta el vital enfrontament que el seu equip jugarà aquest dissabte al Britannia Stadium contra l'Stoke City. A més, el portuguès haurà de pagar una multa de 56.000 euros. El tècnic va ser expulsat al descans del matx contra el West Ham després que l'àrbitre expulsés Nemanja Matic i anul·lés un gol a Cesc Fàbregas.

El Chelsea és el quinzè classificat de la Premier League amb 11 punts després de 11 jornades. L'equip de Londres ha perdut sis d'aquests partits i ha encaixat 22 gols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut