Guardiola ha confirmat els escorcolls als avions on viatjava la seva família
Guardiola ha confirmat els escorcolls als avions on viatjava la seva família
Futbol internacional

La federació anglesa sanciona Pep Guardiola per portar el llaç groc

El tècnic català del Manchester City té fins al 5 de març per presentar al·legacions

Actualitzat

La Federació Anglesa de Futbol ha sancionat Pep Guardiola per portar un "llaç groc que envia un missatge polític". La màxima autoritat futbolística anglesa entén que el tècnic català ha infringit la normativa, i ara l'entrenador del Manchester City té fins al 5 de març per presentar al·legacions. De moment, però, el comunicat no concreta els detalls de la sanció.

Segons informa la BBC, la federació va enviar dos avisos a Guardiola a mitjans de desembre del 2017, però el tècnic català els va ignorar. La decisió es va prendre quan dilluns l'entrenador del Manchester City va dirigir els seus jugadors amb un llaç groc a la solapa durant l'enfrontament de Copa contra el Wigan.

Encara que el sancionin

Guardiola fa mesos que porta el llaç groc per denunciar l'empresonament de Jordi Sànzhez, Jordi Cuixart i els membres del gover de la Generalitat de Carles Puigdemont, dels quals Oriol Junqueras i Joaquim Forn encara són a la presó.

L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, va qüestionar al desembre llaç groc de Guardiola perquè, deia, es tractava d'un missatge polític. Llavors, Guardiola ja va explicar que continuaria portant el llaç encara que hi hagués una sanció.

 

Notícia relacionada: Guardiola explica, dolgut, per què porta el llaç groc

 

Aquest divendres també s'ha sabut que la Guàrdia Civil va escorcollar dos cops un avió llogat per la família de l'entrenador.

ARXIVAT A:
Procés catalàGuardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut