Aquesta temporada Mourinho ja acumula dues expulsions (Reuters)
Aquesta temporada Mourinho ja acumula dues expulsions (Reuters)
Futbol

La federació anglesa sanciona Mourinho amb un partit i 18.800 euros per la seva última expulsió

La Federació Anglesa de Futbol ha aplicat aquesta sanció per l'última expulsió de l'entrenador portuguès acusat de "mala conducta" per xutar amb ràbia una ampolla d'aigua

Actualitzat

L'entrenador portuguès del Manchester United José Mourinho va ser expulsat el cap de setmana passat en el partit contra el West Ham (1-1) a Old Trafford. L'àrbitre el va obligar a retirar-se quan Mourinho, com a protesta per una targeta groga a Paul Pogba, va xutar amb ràbia una ampolla d'aigua que hi havia a la zona d'entrenadors.

Aquesta setmana, des de mitjans anglesos com el "Daily Mail", s'assegurava que la sanció podria anar de 2 a 6 partits. Finalment, però, la Federació Anglesa de futbol (FA) ha decidit sancionar Mourinho amb només un partit i 18.800 euros de multa per "mala conducta". D'altra banda, el tècnic portugupes va acceptar l'acusació de l'organisme i d'aquesta manera va rebre un atenuant en la seva sanció per part de la Comissió Reguladora Independent.

El portuguès no podrà dirigir el partit d'aquest dimecres del United corresponent als quarts de final de la Copa de la Lliga contra el West Ham. Amb tot, aquesta és la segona sanció que rep el tècnic des de l'inici de temporada al capdavant dels "red devils".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut