Anelka celebrant el seu gol contra el West Ham amb una "quenelle".
Futbol

La Federació Anglesa sanciona Anelka per celebrar un gol amb la "quenelle"

La Federació Anglesa ha castigat el davanter del West Bromwich amb cinc partits de sanció i una multa per celebrar amb una "quenelle" un gol davant el West Ham a la Premiere anglesa, el passat 28 de desembre. Per la FA, aquest és un "gest ofensiu, indecent, insultant i inapropiat".

Actualitzat

La "quenelle" li ha sortit molt cara a Nicolas Anelka. La Federació Anglesa ha castigat el davanter del West Bromwich amb cinc partits de sanció i una multa pel "gest ofensiu, indecent, insultant i inapropiat". El francès va celebrar així un gol davant el West Ham a la Premiere anglesa, el passat 28 de desembre. Per la FA, la "quenelle" és com "una salutació nazi invertida".

Anelka, que té fins aquest dijous per presentar un recurs contra la decisió, ha promès que no tornarà a celebrar els gols d'aquesta manera. El francès es va justificar dient que no tenia cap motivació racista, que només volia donar suport al seu amic Dieudonné, humorista i creador del gest. El seu club també s'ha vist perjudicat. El West Bromwich ha perdut l'aportació econòmica del seu patrocinador, Zoopla, i ara es queda sense el seu davanter quan és a quatre punts de la zona de descens.

 

Anar al contingut