Aquesta temporada Mourinho ja acumula dues expulsions (Reuters)
Aquesta temporada Mourinho ja acumula dues expulsions (Reuters)
Futbol

La Federació Anglesa podria arribar a sancionar Mourinho amb sis partits

L'entrenador del Manchester United va ser expulsat aquest diumenge per haver xutat una ampolla amb ràbia com a protesta a una decisió arbitral

Actualitzat

L'entrenador portuguès del Manchester United, José Mourinho, va tornar a ser protagonista a Anglaterra aquest cap de setmana. En l'empat a un entre el seu equip i el West Ham a Old Trafford, Mourinho va ser expulsat per l'àrbitre Jonathan Moss. Quan el col·legiat va mostrar una targeta groga al jugador Paul Pogba, Mourinho, en un atac de ràbia i com a mostra de protesta, va xutar una ampolla d'aigua que hi havia a la zona de les banquetes. Immediatament l'àrbitre el va expulsar, considerant que era una falta de respecte.

Des d'Anglaterra han començat a especular sobre la sanció que la Federació Anglesa (FA) pot imposar al tècnic portuguès. A diferència d'Espanya, la FA és més rigorosa en les sancions i és molt estricta en casos de falta de respecte o crítiques als àrbitres. Segons ha publicat l'àrbitre Graham Poll al diari "Daily Mail", la FA podria sancionar Mourinho amb fins a sis partits, argumentant que "el respecte s'ha de mostrar independentment de l'exactitud de les decisions arbitrals".

D'altra banda, un altre mitjà, "Sky Sports", ha considerat que la sanció només s'allargarà amb dos partits. Mourinho segueix creant polèmica a la Premier League, on ja acumula dues expulsions aquesta temporada.

Anar al contingut