Les Copes i la pilota dels partis són de disseny únic per a l'ocasió (@FCF_CAT)
Futbol

La FCF ja ha venut unes 40.000 entrades per al partit del centenari entre Catalunya i Euskadi al Camp Nou

Per tal de commemorar els 100 anys del primer partit entre les dues seleccions, s'han dissenyat unes copes i una pilota especialment per a l'ocasió

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol s'ha marcat com a objectiu guanyar el doble compromís Catalunya-Euskadi que es disputarà el dia 26 de desembre. De moment ja s'han venut unes 40.000 entrades de les 50.000 que la Federació s'ha marcat també com a fita prioritària per al partit entre les seleccions masculines al Camp Nou a partir de dos quarts de deu de la nit, mentre que el partit femení es jugarà a dos quarts de set al Miniestadi.

La seleccionadora catalana, Natàlia Arroyo, ha convocat dinou jugadores, entre elles cinc del Barça, dos de l'Espanyol, una del Sabadell i quatre del València. La selecció catalana femenina s'ha entrenat aquest dijous a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat en una sessió de dues hores i mitja i es tornarà a concentrar el mateix dia de Sant Esteve una hores abans del partit.

Copes i pilotes de disseny únic

Per tal de commemorar els cent anys del primer partit entre la selecció catalana absoluta i l'euskal selekzioa que es va disputar el 3 de gener de 1915, les copes que s'entregaran als guanyadors del doble compromís tenen un disseny exclusiu, ja que es tracta del Trofeu del Centenari. El guardó és una combinació de les copes que s'entreguen als Campionats de Catalunya, a la Copa Catalunya i a la Supercopa de Catalunya. Per aquest motiu, les quatre barres de la bandera catalana estan ben visibles per ambdós costats del trofeu.

En aquest partit també s'estrenarà una nova pilota dissenyada especialment per a l'ocasió. S'anomena FutCat Selecció, és de color blanc i taronja i està decorada amb diferents estrelles platejades.

Anar al contingut