Futbol

La fase d'ascens a Segona A, una de les grans protagonistes de la programació de diumenge d'Esport3

Aquest diumenge el canal Esport3 farà un ampli seguiment dels partits dels equips catalans de Segona B que juguen la fase d'ascens a la Segona Divisió A. A les 12.00 es transmetrà en directe el Llagostera-Racing de Santander. A partir de les 18.30 se seguiran en format carrusel el Toledo-Lleida i el Nàstic-Racing de Ferrol.
Si el Llagostera guanya l'eliminatòria, puja directament a Segona A. (Foto: Isaac Navarra/ uellagostera.com)

Si el Llagostera guanya l'eliminatòria, puja directament a Segona A. (Foto: Isaac Navarra/ uellagostera.com)

Aquest diumenge el canal Esport3 farà un ampli seguiment dels partits dels equips catalans de la Segona Divisió B que juguen la fase d'ascens a la Segona A. Els protagonistes de la jornada futbolística seran Llagostera, Lleida i Nàstic.

A les 12.00 es transmetrà en directe el partit entre el Llagostera i el Racing de Santander. Els comentaris seran de Lluís Cervelló, l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo i a peu de gespa hi haurà Laura Brugués. Per la tarda, en format carrusel, es podran seguir els partits Toledo-Lleida i Nàstic-Racing del Ferrol. El primer, a partir de les 18:30, amb els comentaris d'Àlex Pareja. El segon, a partir de les 19.00, amb els comentaris de Lluís Cervelló, Jordi Gonzalvo i Josep Coch