Neymar sortint de l'Audiència Nacional (Reuters)
Barça

La família Neymar expressa la seva tranquil·litat després de saber que s'ha reobert el "Cas Neymar 2"

Pocs dies després de saber-se que el cas DIS ha estat reobert, els Neymar han emès un comunicat per defensar-se i explicar la seva tranquil·litat ja que "els contractes es van signar d'acord amb els preceptes legals, ètics i morals"

Actualitzat

La família Neymar ha emès un comunicat a través de 'NN Consultoria' per expressar la seva tranquil·litat després que l'Audiència Nacional hagi reobert el cas pel suposat engany en el preu del traspàs del jugador al fons brasiler DIS: "Els contractes es van signar d'acord amb els preceptes legals, ètics i morals", asseguren. 

El comunicat complet: 

"Vam rebre la notícia de la decisió del Tribunal de Madrid d'una acció promoguda per l'empresa brasilera DIS, en la qual es va decidir prosseguir amb les investigacions relatives a la contractació de Neymar pel Barça. Seguim tranquils perquè tots els contractes es van signar d'acord amb els preceptes legals, ètics i morals i amb el coneixement del Santos i del Barça.

"Estem encara més tranquils perquè, segons els nostres advocats que segueixen el cas a Espanya, amb la decisió del tribunal està allunyada definitivament la responsabilitat criminal. Aquesta conclusió ens tranquil·litza per seguir amb la nostra feina. 

"La decisió determina prosseguir les investigacions per estudiar l'eventual responsabilitat del Barça, el Santos i Neymar i el seu pare sobre el contracte signat el 2011, descartant Neymar i al seu pare de la responsabilitat pels contractes signats el 2013, l'eventural repercussió es restringeix al Santos, al Barça i als seus dirigents.

"Continuem convençuts que el temps donarà totes les respostes favorables.

"Gràcies per l'atenció."

 

 

Anar al contingut