Els nens substituiran les hostesses de les graelles de la Fórmula 1 (@F1)
Fórmula 1

La F1 substituirà les hostesses de les graelles per nens aspirants a pilots

Els nens, batejats com a "Grid Kids", seran elegits pels clubs automobilístics locals en funció dels seus mèrits o per sorteig, i acompanyaran els pilots en cada gran premi    

Actualitzat

Els nous propietaris de la Fórmula 1 han comunicat la decisió de substituir les hostesses a la graella de sortida dels Gran Premis per nens de cara a aquesta temporada 2018. Els nens, batejats com a "Grid Kids", seran elegits pels clubs automobilístics locals en funció dels seus mèrits o per sorteig, i acompanyaran els pilots en cada gran premi.
   
"Aquest serà un moment extraordinari per a aquests joves: imagineu-vos, aturats al costat dels seus herois, mirant com es preparen per competir. Estar al costat de l'elit de l'elit de l'automobilisme en aquests preciosos minuts just abans de la sortida", afirma Sean Bratches, director general de la F1. "Quina experiència inoblidable per a ells i les seves famílies. Una inspiració per seguir conduint, entrenant-se i aprenent perquè ells mateixos puguin somiar d'estar un dia allà. Quina millor manera d'inspirar a la pròxima generació d'herois de Fórmula 1", afegeix.
   
Els nois de la graella, que aniran acompanyats pels seus familiars, seran elegits en tots els grans premis de Fórmula 1 i també en les carreres de Fórmula 2 i GP3, sempre que sigui possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut