Els jugadors del Betis celebren la victòria al Ciutat de València (EFE)

El Betis enfonsa un Llevant que no reacciona i se situa a només un punt del descens (0-2)

Els verd-i-blancs s'han imposat al Ciutat de València en l'últim partit de la jornada 25 i se situen en setena posició

El Betis enfonsa el Llevant (0-2)

El Llevant ha fet un altre pas enrere i cada vegada se situa en una posició més perillosa. Ara mateix és a només un punt del descens després de perdre a casa en l'últim partit de la 25a jornada de lliga. El Betis s'ha imposat al Ciutat de València gràcies a dos gols a la segona part. Chema, en pròpia porta, ha avançat els andalusos en el minut 55, i, en el 69, Sergio León ha fet el 0 a 2 aprofitant una assistència del seu porter. Mentre que el Llevant s'enfonsa després de sumar només dos punts dels últims 23, el Betis se situa en la disputada setena posició, que pot portar a Europa la temporada que ve.

El València ha patit a Mestalla per superar la Reial Societat (2-1)

Dos gols de Santi Mina han donat la victòria al València davant de la Reial Societat a Mestalla. Els bascos, que no han notat l'esforç de dijous a l'Europa League, han lluitat fins al final i han provocat que els locals acabessin demanant el xiulet del final del partit.

Santi Mina ha obert el marcador passada la mitja hora de la primera part. Oyarzabal ha empatat per als bascos en la represa i el mateix Santi Mina ha fet el gol de la victòria valenciana quan encara quedaven més de vint minuts per al final. Amb el 2-1, el porter del València Neto, de genolls i dins de la seva porteria, ha rebutjat amb colze un xut de Bautista dins l'àrea.

Els lleons superen el Màlaga que continua cuer (2-1)

El Màlaga continua essent el cuer de la Lliga amb 13 punts després de perdre davant l'Athletic Club a domicili (2-1). El conjunt andalús ha obert el marcador amb un gol de En-Nesyri, que ha acabat expulsat al final del partit per doble groga.

L'Athletic, però, ha aconseguit remuntar un resultat advers a casa gràcies als de Susaeta i San José. A més, el porter de l'Athletic, Kepa Arrizabalaga ha aturat un penalti al davanter del Málaga CF, Youssef En Nesry. Amb aquests tres punts, el conjunt basc escala posicions i se situa a la 12ena posició de la taula amb 31 punts.

Victòria dels "groguets" amb molt de patiment

El Vila-real ha guanyat el Getafe per la mínima, gràcies a un gol d'Enes Ünal (1-0) en el minut 3 de partit. L'heroi del partit però, a part del golejador, ha estat el porter del Vila-real, Sergi Asenjo, que ha aturat dos penals, evitant així la victòria del Getafe. I és que Ángel i Jorge Molina s'han topat amb un dels grans porters de la Lliga. Amb aquesta victòria, el Vila-real es manté en cinquena posició, en zona europea.

Leganés i Las Palmas avorreixen el públic de Butarque (0-0)

El partit entre el Leganés i el Las Palmas ha tingut dues parts molt diferenciades. Enfrontament tou en el primer temps i amb més alternatives en la represa. Els locals han jugat amb el mateix onze que es va enfrontar al Reial Madrid amb l'única novetat d'Amrabat. Asier Garitano ha deixat de fer rotacions.

La pressió alta dels madrilenys i el bloqueig en les línes de passada no han donat fruits. Els canaris jugaven sense Jonathan Vieira després de la seva marxa al futbol xinès.

El Celta s'apropa a Europa amb dos gols en el segon temps

El Celta s'ha emportat els tres punts a casa contra l'Eibar (2-0), un rival directe en la classificació. Iago Aspas ha estat l'encarregat de marcar el primer gol del partit, en el minut 56, en una jugada que comença Jonny, centra a Mor i Aspas aprofita per fer pujar la diana al marcador; aquest és el 16è gol del jugador del Celta aquesta temporada a Primera Divisió.

En el minut 74 l'àrbitre ha anul·lat un gol en fora de joc de Sergio Gómez de forma encertada. Maxi Gómez ha arrodonit el marcador amb el segon gol, en el minut 79 (2-0). Hugo Mallo ha fet la centrada que rep Maxi, per marcar a plaer el segon i definitiu gol del partit.