La Junta de Josep Maria Bartomeu ha de decidir si presenta recurs.
La Junta de Josep Maria Bartomeu ha dimitit en bloc.
Barça

La dimissió de la junta directiva de Bartomeu dóna el tret de sortida a les eleccions a la presidència del Barça

El president del FC Barcelona i la majoria dels seus directius oficialitzen la seva dimissió per poder optar a la reelecció i el club passa a mans d'una comissió gestora presidida per Ramon Adell

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha presentat la dimissió aquest dimarts al vespre, al costat de la majoria dels seus directius, per poder optar a la reelecció en les eleccions a la presidència que se celebraran al juliol, segons ha confirmat el club blaugrana en un comunicat.
   
Amb aquesta dimissió en bloc, després de l'última reunió de la junta celebrada al Camp Nou, el Barça passa a estar dirigit per una comissió gestora, presidida per Ramon Adell, que al seu torn és el president de la comissió econòmica de l'entitat. En aquesta junta gestora també entraran quatre directius: Javier Faus, Ramon Pont, Joan Bladé i Josep Ramon Vidal-Abarca.
   
Aquesta junta gestora és l'encarregada en els pròxims dies de, així com estipulen els estatuts, organitzar el calendari electoral que haurà de portar als socis del FC Barcelona a triar president i nova junta directiva per a les sis pròximes temporades en una votació que tindrà lloc entre mitjans i finals de juliol.

La Comissió Gestora ha estat convocada per aquest dimecres a les 16 hores. Posteriorment, a les 20 hores, compareixerà en roda de premsa el seu president, Ramon Adell, per informar dels acords adoptats i explicar quin serà el calendari electoral.

Proposta per renovar el patrocini de Qatar Airways

La Junta Directiva també ha estat informada d'una proposta de Qatar Airways per renovar el contracte de patrocini que uniria ambdues parts fins el 30 de juny del 2020.

En aquest sentit, la Junta Directiva ha decidit instar al Director General del Club i a la propera Comissió Gestora, perquè posi a disposició de la Junta Directiva escollida en les properes eleccions l'esmentada oferta, a fi que aquesta decideixi la seva aprovació o desestimació. En cas d'aprovació, la proposta hauria de ser ratificada pels socis compromissaris en la pròxima Assemblea, tal i com estableixen els Estatuts del Club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut