Juan Francisco García, en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

La detenció de Juan Francisco García el descarta com a candidat a les eleccions de l'ACB

Juan Francisco García, expresident de l'Estudiantes, havia de defensar aquest dimarts la seva candidatura a la presidència de l'ACB, però l'han detingut en una operació contra la corrupció

Actualitzat

L'expresident de l'Estudiantes Juan Francisco García, detingut aquest dimarts en l'operació en què també s'ha arrestat Eduardo Zaplana, ha quedat descartat com a candidat a la presidència de l'ACB.

García era un dels tres aspirants a presidir l'Associacio de Clubs de Bàsquet i estava citat a les oficines de l'organisme a Barcelona per defensar la seva candidatura. Però no ha pogut anar a la cita en ser detingut per la Guàrdia Civil a primera hora del matí.

La notícia de la detenció de García ha causat gran sorpresa a la seu de l'ACB, on els representants dels clubs estan reunits des de mig matí per votar el nou president. La seva eliminació de la llista de candidats deixa com a únics aspirants l'exseleccionador espanyol Javier Imbroda i l'exjugador Miguel Juane. Per ser proclamat president calen almenys 14 dels 18 vots en primera instància, fet que possiblement provocarà diverses rondes de votació.    

 

Anar al contingut