El periodisme esportiu de tot el món parla de la destitució de Lopetegui
Futbol

La destitució de Lopetegui causa un gran impacte en la premsa internacional

Mitjans de tot el món s'han fet ressò de la notícia

Actualitzat

La destitució de Julen Lopetegui com a entrenador de la selecció espanyola ha causat impacte en el món del futbol. La premsa mundial parla de "terratrèmol", "incendi", "guerra civil" o "sorpresa" per la decisió de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), de cessar el tècnic basc.

Daily Mail, al seu portal digital, ha qualificat la notícia de "guerra civil espanyola". Per la seva banda, la BBC, també sorpresa, posa l'accent de la seva informació en el nomenament de Fernando Hierro com a substitut de Lopetegui.

A Itàlia, Il Corriere dello Sport parla d'un "terratrèmol" a Espanya i La Gazzetta dello Sport etiqueta l'afer com a "cas Reial", després que el club blanc anunciés oficialment la contractació de Julen Lopetegui com a successor de Zinedine Zidane.

L'Équipe i France Football, a França, han obert els seus portals digitals amb el nomenament de Fernando Hierro com a nou entrenador de la selecció espanyola i també es mostren sorpresos pel comiat de Lopetegui.

Per la seva banda, el portal del diari alemany Bild ha obert titulant "Sisme a Espanya. El gran favorit per al Mundial s'ha quedat sense entrenador". Aquest mitjà ha destacat que diversos jugadors, entre ells el capità del Madrid Sergio Ramos, han intentat convèncer Rubiales per evitar la destitució de Lopetegui.

La notícia ha passat també a l'altra banda de l'Atlàntic. The New York Times ha qualificat la destitució "d'incendi" i ressalta el nomenament de Fernando Hierro com nou tècnic de la selecció d'Espanya.

A l'Argentina, Olé ha qüestionat si Hierro tindrà la capacitat i l'experiència per dirigir l'onze espanyol. I al Brasil, O Globo ha posat l'èmfasi en què la destitució de Lopetegui ha arribat poc després que el Reial Madrid havia anunciat que l'havia contractat per a les tres pròximes temporades.

Per la seva banda, a Portugal, que serà precisament el primer rival d'Espanya en el Mundial de Rússia, els portals de Record i A Bola també s'han fet ressò de la notícia i han destacat que el substitut de Lopetegui serà l'excapità del Reial Madrid i de la selecció d'Espanya Fernado Hierro.  

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut