Reial Madrid, Sevilla i Barça, en lluita pel títol (Reuters)
Futbol

La derrota del Madrid a Sevilla obre la Lliga a tres candidats

El Barça s'acosta als blancs, que perden l'etiqueta d'imbatibles, però l'equip de Sampaoli també es reivindica com a candidat al títol

Eloi SansaActualitzat

Fins a 40 partits ha durat la ratxa d'imbatibilitat del Reial Madrid de Zinedine Zidane. La derrota dels blancs a Sevilla deixa oberta una lluita pel al títol que fins ara semblava una opció remota davant la solidesa del líder. El Madrid continua al capdavant, però ara compta amb un sol punt d'avantatge sobre l'equip andalús i dos sobre el Barça, tot i que té pendent de jugar un partit més que els seus adversaris: una visita a Mestalla que si el València continua recuperant-se pot no ser tan plàcida com es preveia en plena crisi de l'equip xe.

Si la jornada ha demostrat que el Madrid no és imbatible, també ha deixat palès que el Sevilla té recursos i condicions per aguantar el ritme dels dos grans transatlàntics del futbol estatal. Caldrà veure si l'acumulació de partits li passa factura a la primavera, quan es decideix la Lliga, però ara per ara l'equip de Jorge Sampaoli és dels més competitius.

Malgrat constatar que té un altre rival, a part del de sempre, el Barça surt reforçat de la jornada després de superar el Las Palmas (5-0) i demostrar que compta amb més d'una dotzena de jugadors per intentar encalçar el Madrid i, sobretot, que Leo Messi i Luis Suárez estan en un gran estat de forma. I amb els actors principals endollats, qualsevol repte és possible.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut