El Girona pot ascendir diumenge gràcies al Getafe

La derrota del Getafe posa el Girona més a prop de Primera

Els madrilenys han perdut al camp del Valladolid (1-0) i això fa que els roigs-i-blancs només necessitin un empat en la visita al Nàstic per confirmar l'ascens

El Girona és més a prop de la primera divisió després de la derrota del Getafe al camp del Valladolid per 1 a 0, gràcies a un gol d'Álex Pérez al minut 70. Si aquest diumenge empata o guanya al camp del Nàstic, el club gironí serà de Primera Divisió la temporada que ve.

El Valladolid sortia amb la pressió afegida que la victòria de l'Osca amb el Lugo el deixava provisionalment fora del "play-off". Els de Paco Herrera havien de puntuar si volien mantenir-s'hi. El Getafe, però, volia aigualir-los la festa per continuar tenint opcions d'ascens directe. De fet, els primers minuts han estat de domini visitant fins que una jugada de perill d'Espinoza ha capgirat el panorama. Al minut 25, el Valladolid ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc de Raúl de Tomas. Abans del descans, una ocasió protagonitzada entre Joan Jordan i De Tomás ha acabat amb una pilota morta i Espinoza no arribant-hi a temps.

El Valladolid a la segona ha fet el gol definitu al minut 70. Falta servida per Joan Jordan, refús del porter Guaita i Álex Pérez l'ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la porteria. El Getafe ha anat a la desesperada fins al final, però el marcador no s'ha mogut. El Valladolid es manté en zona de "play-off" i la seva victòria deixa el Girona a un punt de l'ascens a Primera Divisió.