Primera

La derrota a Sevilla destapa les mancances del joc del Reial Madrid

Mentre el Barça aspira a aconseguir un inici de rècord, al Madrid se li comencen a veure les mancances. Primer partit sense Cristiano Ronaldo i primera clatellada dels blancs. El Sevilla no va haver de recórrer al teòric punt feble reconegut fa uns dies pel mateix Iker Casillas, la pilota parada. L'únic aspecte positiu per als blancs és que ara la Lliga s'atura pels partits de seleccions i Pellegrini disposarà de dues setmanes per corregir errors i intentar trobar solucions.

Actualitzat
Els andalusos en van tenir prou amb obrir el joc per les bandes per deixar en evidència tota la línia defensiva madridista. Primer va ser una centrada de Fernando Navarro que va aprofitar Jesús Navas, d'un metre i setanta centímetres d'alçada, per rematar de cap, tot sol, davant de la mirada de Marcelo.

I, a la segona meitat, van calcar la jugada amb Renato d'actor principal i Raúl de convidat de pedra. Les circumstàncies eren les mateixes, però amb diferents protagonistes i el mateix resultat: gol del rival. Un mal tràngol per a Florentino, que, des de la llotja, va haver de veure com, més enllà de la derrota, després de la despesa feta aquest estiu, Casillas segueix sent el millor home de l'equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut