Retrobament amb Carles Puyol (FC Barcelona)
Barça

La delegació del Barça, camí de Mònaco

Andrés Iniesta, Leo Messi i Luis Suárez s'han retrobat amb Carles Puyol, que participarà en el sorteig com a icona del club, juntament amb Éric Abidal, Andoni Zubizarreta i Juliano Belletti

Actualitzat

Una expedició del Barça ha volat aquest matí cap a Mònaco per representar el club blaugrana aquesta tarda, a la gala de la UEFA i al sorteig de la pròxima Champions.  

El capità del Barça, Andrés Iniesta, més Leo Messi i Luis Suárez, que opten al premi al millor jugador de la temporada passada, compartien vol amb l'excapità de l'equip, Carles Puyol.

Puyol és una de les icones del club que participarà en el sorteig de la Champions, igual que Éric Abidal, Juliano Belletti o Andoni Zubizarreta. La UEFA ha volgut tenir aquest detall amb el club amb motiu del cinquè títol continental guanyat per l'equip.  

Entrenament avançat

El viatge d'Iniesta, Messi i Suárez a Mònaco ha provocat que l'entrenament d'aquest dijous fos més aviat, A la sessió hi ha pres part tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels tres habituals del filial aquesta setmana: Sergi Samper, Gerard Gumbau i Juan Cámara.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut