La Cursa dels Bombers torna després d'un any d'absència
Atletisme

La Cursa dels Bombers reunirà més de 14.000 corredors

La popular cursa arriba a la vintena edició i es disputarà aquest diumenge (09:00) sobre el seu tradicional recorregut de 10 quilòmetres

Actualitzat

Aquest diumenge (09:00) es farà la vintena edició de la popular Cursa dels Bombers de Barcelona. Es preveu que el nombre de participants superi els 14.000, un increment d'un miler respecte a l'any passat. El recorregut dels corredors serà el mateix que en anys anteriors.

En la presentació de la carrera han estat presents els corredors Marta Galimany, vencedora en l'edició del 2016 i que el mes passat va aconseguir la seva millor marca personal en la Mitja Marató del Campionat del Món de València (1h13.13), i el terrassenc Jaume Leiva.

Quant a la competició, l'atleta marroquí Ibrahim Ezzaidouni (FC Barcelona), vencedor de l'edició passada, i la barcelonina Miriam Ortíz (AA Catalunya), segona l'any passat, parteixen com a favorits en una edició que destaca per l'alt nivell dels seus rivals.

Entre aquests hi ha el jove Mohammad Zarhouni, de 22 anys, vencedor el 2015 i amb un millor registre de 29.21 (2016) i Marc Alcalá, de 23, tercer el 2016 i amb 29.20 com a millor marca.

Uns 200 bombers de Barcelona, la Generalitat de Catalunya o AENA, al costat d'altres de França, Bèlgica, Itàlia i Andorra prendran part abillats amb l'uniforme reglamentari d'intervenció. Això implica no només el vestit, sinó també les bombones o el casc, un equip que pot arribar a pesar fins a 24 quilos.

Anar al contingut