Alejandro Gallar, davanter de la Lleonesa, en el partit de Copa contra el Madrid (EFE)
Alejandro Gallar, davanter de la Lleonesa, en el partit de Copa contra el Madrid (EFE)
Futbol

La Cultural Lleonesa és l'equip més golejador de tots els que formen la Primera Divisió, la Segona A i la Segona B

El conjunt de Lleó lidera la classificació d'equips més golejadors del futbol professional espanyol. I tot i haver disputat dues jornades més els equip de Primera, també els supera en mitjana golejadora

Actualitzat

L'equip més golejador en Lliga de totes les categories del futbol espanyol és el líder del Grup I de la Segona Divisió B, la Cultural i Esportiva Lleonesa. Després de derrotar dimecres a la nit el Palència per 6 a 0, els lleonesos sumen 37 gols en 12 jornades de Lliga, pels 28 del Reial Madrid, líder de la Primera Divisió, i els 30 del FC Barcelona.

Cal matisar, però, que en la màxima competició del futbol espanyol només s'han disputat 10 jornades, dues menys que la resta de categories. Tot i això, si mirem la mitjana de gols, la de la Cultural Lleonesa és de 3,083 gols per partit, mentre que la blaugrana és de 3. La distància de l'equip lleonès amb els conjunts de Segona A i Segona B encara és més gran. El següent millor golejador d'aquestes dues divisions, el Barça B, suma 23 gols.

En l'aspecte defensiu, la Cultural també destaca: ha encaixat només 7 gols en 12 partits i encara no coneix la derrota, un registre que només milloren amb 6 l'Atlètic de Madrid, l'Oviedo (Segona A), el Racing de Santander (Segona B) i el Jumella (Segona B). Una xifra de gols, 7, que és curiosament la mateixa que va rebre en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid (1-7) en el seu únic partit perdut d'aquesta temporada.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut