Garitano va arribar al Dépor fa vuit mesos (EFE)
Futbol

La crisi de resultats del Dépor provoca la destitució de Gaizka Garitano

Garitano és el quart tècnic que destitueix l'actual consell d'administració del Dépor després de Fernando Vázquez, Víctor Fernández i Víctor Sánchez. Es rumoreja que un dels possibles substituts és Pepe Mel 

Actualitzat

El Deportivo de la Corunya ha decidit cessar el seu tècnic, Gaizka Garitano, l'endemà d'encaixar a Leganés un contundent 4-0. Aquesta ensopegada, que ha agreujat la situació del conjunt gallec a la Lliga, ha estat la cirereta final per prendre la decisió.

Gaizka Garitano només feia 8 mesos que dirigia l'equip i deixa el Dépor amb 19 punts a la classificació després de 23 partits disputats i a un pas del descens. El tècnic basc, que va agafar les regnes de l'equip al juny, tanca la seva etapa a la Corunya sense haver-se imposat a domicili i sense conèixer la victòria el 2017. Tot i que el Deportivo va acomiadar el 2016 amb optimisme, després de les vacances de Nadal, el club gallec no ha estat capaç de trobar el camí de la victòria.  

Garitano és el quart tècnic que destitueix l'actual consell d'administració del Dépor, que es va fer càrrec del club el gener del 2014. Des de llavors, no ha trobat l'estabilitat en una banqueta per la qual han passat, a més de Garitano, Fernando Vázquez, Víctor Fernández i Víctor Sánchez del Amo.

Es rumoreja que un dels possibles substituts és Pepe Mel. Mentrestant Cristóbal Parralo, el tècnic del filial, serà l'encarregat de dirigir el primer entrenament del conjunt gallec després del cessament.

 

Aquest és el tuit de confirmació del Deportivo:

 


 

 

Anar al contingut