Barça

La Copa, el Getafe i Messi, records d'un gol inoblidable i premonitori

Era el 18 d'abril del 2007 i Messi tenia només 19 anys. Era la Copa del Rei i el Getafe, com aquesta nit. Aquella jugada màgica, que l'argentí va iniciar des de camp propi, va acabar en un gol que tothom va comparar amb el de Maradona a Anglaterra al Mundial 86. Aquesta nit, Messi (22.00h, TV3), ja consagrat com el millor jugador del món, veu repetit l'escenari d'un gol que va començar a canviar la seva vida.

Actualitzat

Era el 18 d'abril de 2007 i Messi tenia només 19 anys. Era la Copa del Rei i el Getafe, com aquesta nit. Aquella jugada increïble, iniciada per l'argentí des de camp propi, va acabar en un gol que tothom va comparar amb el de Maradona al Mundial 86 contra Anglaterra.

Aquell partit, corresponent a l'anada de les semifinals de Copa, va acabar 5-2. Però a la tornada, el Getafe va aconseguir un escandalós 4-0 que va deixar el Barça fora de la final i va marcar el declivi de l'equip de Rijkaard.

El retorn del millor

Aquesta nit, Messi, de fa temps consagrat com el millor jugador del món, veu repetit l'escenari d'una diana inoblidable que va començar a canviar la seva vida. Serà, tal com ha pogut saber TV3, a la segona meitat tenint en compte que torna d'una lesió que l'ha mantingut lluny de la competició 58 dies.

El partit servirà també per veure en acció els homes del moment, Alexis i Pedsro, i d'altres que tenen ganes de reivindicar-se com Tello o Sergi Roberto. Bons ingredients per no perdre's aquesta anada dels vuitens de final de Copa al Camp Nou.

El matx l'oferirà en directe TV3 a partir de les 22.00 h.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut