El Barça, aixecant el títol en l'última edició de la Copa del Rei d'hoquei (@barroso26)
Hoquei patins

La Copa del Rei d'hoquei patins 2017 es disputarà a Alcobendas

Dels vuit participants, sis seran catalans. Lloret i Caldes es disputen l'última plaça en joc

Marc BéjarActualitzat

La 74a edició de la Copa del Rei d'Hoquei patins ja té seu. La competició es disputarà a Madrid entre el 23 i el 26 de febrer del 2017 al Pavelló Municipal Amaya Valdemoro, d'Alcobendas. La ciutat madrilenya agafa així el relleu de Reus, que va ser l'escenari de la darrera Copa, guanyada pel Barça.

A la cita ja hi estan confirmats set dels vuit equips que hi participaran. Barça Lassa, CP Vic, Liceo, Reus Deportiu, Voltregà i Moritz Vendrell s'han guanyat el dret de ser-hi, gràcies a la seva classificació a la Lliga. A més a més, el Reicomsa Alcobendas també hi participarà, com a amfitrió. El vuitè equip serà el Lloret o el Caldes, que es juguen la setena plaça a l'OK Lliga, que dóna accés a la cita d'aquest pròxim mes de febrer.

La localitat madrilenya, seu l'any 2014 del Campionat d'Europa, acull el torneig per cinquena vegada des que va començar, l'any 1944. D'aleshores ençà, el Barça és el club amb més títols, amb un total de 20, i vigent campió. Aquest darrer el va aconseguir a l'última edició, disputada a Reus, després de superar a la final el CP Vic.

Anar al contingut