Hoquei patins

La Copa del Rei d'hoquei arrenca amb els partits Noia-Igualada i Liceo-Lloret

Tot està a punt a Lloret de Mar per a l'inici de la Copa del Rei, que serà transmesa per Esport3. Aquest dijous es disputen els dos primers partits de quarts de final

Actualitzat

La Copa del Rei d'hoquei patins, que enfronta els vuit millors equips de la primera volta de l'OK Lliga, es disputa des d'aquest dijous i fins diumenge a Lloret de Mar. Dels vuit participants, set són catalans. El rival a batre serà el Barça, que ha guanyat les dues últimes edicions del torneig.

Els dos primers partits de quarts de final es juguen aquest dijous: Noia Freixenet i Igualada Rigalt ja es van veure les cares el cap de setmana passat a Les Comes amb triomf ajustat per al Noia (4-5), un resultat que fa preveure la igualtat entre dos equips que han patit una davallada de resultats darrerament, especialment els de l'Anoia, que ja encadenen cinc derrotes seguides a la Lliga. El duel serà a les 18.45, en directe per esport3.cat.

En l'horari nocturn, l'equip amfitrió, el Lloret Vila Esportiva, intentarà frenar un dels grans candidats al títol, el Liceo corunyès. El precedent a la Lliga és clarament favorable als gallecs, que es van imposar per un clar 5-0 a Riazor. Però els de Manel Barceló, jugant com a locals, prometen vendre cara la seva pell. Els guanyadors d'aquests dos quarts de final s'enfrontaran dissabte en la primera semifinal. 

El programa de la Copa del Rei: 

Quarts de final: 

Dijous 22

Quarts 1: Noia - Igualada (18.45, esport3.cat)

Quarts 2: Liceo - Lloret (21.00, Esport3 i esport3.cat)

Divendres 23

Quarts 3: FC Barcelona - Girona (18.45, Esport3 i esport3.cat)

Quarts 4: Reus - Lleida (21.00, esport3.cat)

Semifinals:

Dissabte 24: 

Semi 1: Guanyador Quarts1 - Guanyador Quarts 2 (18.45, esport3.cat)

Semi 2: Guanyador Quarts 3 - Gunyador Quarts 4 (21.00, Esport3 i esport3.cat)

Final:

Diumenge 25

Guanyador Semi 1 - Guanyador Semi 2  (20.00, Esport3 i esport3.cat) 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut