Entrenament posterior a la roda de premsa (@FCBarcelona_cat)
Barça

La convocatòria de Valverde per a la primera jornada de lliga contra l'Alabès

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per al debut a la Lliga dissabte, davant l'Alabès, al Camp Nou (22.15)

Actualitzat

Un dels jugadors amb futur incert al Barça és Rafinha, que ha entrat a la convocatòria de 18 jugadors per disputar el  primer partit de Lliga. També hi són els 4 fitxatges: Arthur, Lenget, Malcom i Arturo Vidal. En canvi, n'han quedat fora Munir, Alcácer, Vermaelen i Samper per decisió tècnica; i també Denis Suárez i Aleñá per lesió. A la llista tampoc hi ha cap jugador del filial.

Respecte al  partit de la Supercopa, la novetat és Sergi Roberto que ja ha complert els partits de sanció que arrossegava de la temporada passada.

Així queda la llista de convocats pel partit contra l'Alabès: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Vidal i Umtiti.

Coutinho i Arthur han estat cridats pel seleccionador del Brasil, Tite, de cara als amistosos contra els Estats Units i El Salvador que es disputaran al setembre.

Anar al contingut