Futbol

La Comissió Antiviolència es reuneix per analitzar els greus incidents entre aficionats de l'Atlètic i del Deportivo

La baralla multitudinària es va saldar amb un seguidor del Dépor mort, una desena de ferits i 21 detinguts

Actualitzat

La Comissió Antiviolència s'ha reunit aquest dilluns per analitzar la baralla multitudinària que es va viure aquest diumenge a Madrid abans del partit Atlètic-Dépor entre membres de diversos grups radicals i que va acabar amb la mort d'un seguidor del Dépor i amb una desena de ferits, alguns de greus. El fet ha provocat una gran consternació i també molta indignació en el món del futbol i a la societat en general.

Els secretaris d'estat per a l'Esport i per a la Seguretat, Miguel Cardenal i Francisco Martínez, han anunciat que s'enduriran les mesures per combatre la violència en l'esport. Els dos han demanat comparèixer de manera urgent al Congrés per oferir tota la informació de la greu baralla que, a més de la víctima mortal i la desena de ferits, va comportar la detenció de 21 persones. Martínez no ha descartat més detencions relacionades amb aquest succés.  

D'aquesta trobada n'ha nascut una de nova, prevista per a dijous que ve, amb membres de la Lliga (LFP) i de la Federació (RFEF) per començar a concretar noves mesures per combatre la violència en el futbol. Javier Tebas, president de la LFP, s'ha mostrat convençut a l'hora d'abandonar la reunió d'Antiviolència que "és el final dels ultres i acabarem amb ells", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut