TV3 i Esport3 faran una àmplia cobertura del partit d'anada de vuitens de final entre el PSG i el Barça
Lliga de Campions

La Champions torna a TV3 amb el PSG-Barça, en directe, i amb un ampli seguiment abans i després del partit

Els de Luis Enrique buscaran tornar a casa amb un bon resultat i TV3 serà a París per seguir-ho de ben a prop

Actualitzat

La Champions ja ha tornat i no hi ha res millor que viure, en directe per TV3, el partit d'anada dels vuitens de final entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona (dimarts, a les 20.45).

Abans, però, aquest dilluns es podrà veure, per Esport3 a partir de les 17.00, una programació especial amb l'emissió de "Road to Cardiff", una recopilació de les millors imatges que han recollit els càmeres de TV3 durant la fase de grups que ha disputat l'equip blaugrana i que va acabar amb el liderat del seu grup.

A les 17.45, l'equip d'enviats especials de TV3 acostarà l'última hora de tots dos equips amb un "Flaix Champions" on es podrà seguir la roda de premsa de Luis Enrique i d'André Gomes i, posteriorment, l'últim entrenament dels blaugranes abans del partit contra els francesos.

A continuació, tant l'"Esport club" com "El Club de la Mitjanit" continuaran desgranant tot el que hagi donat de si el dia previ al retorn del Barça a la màxima competició europea.

Dimarts, a les 19.00, Esport3 començarà el programa "Zona Champions" per viure la prèvia del partit i l'arribada dels equips al Parc dels Prínceps.

A les 20.45, per TV3, es podrà seguir la transmissió del partit en directe amb els comentaris de Bernat Soler i Xavier Torres.

En acabar el partit, cap a les 22.40, més "Zona Champions" per analitzar amb detall tot el que hagi passat a la gespa del Parc dels Prínceps durant el partit i, per acabar, "El Club de la Mitjanit" posarà el punt final a sis hores d'emissió ininterrompuda, entre Esport3 i TV3, dedicada al retorn del Barça a la Lliga de Campions.

I dimecres, a les 22.35, el canal Esport3 emetrà "Zona Champions" amb un ampli resum dels dos partits de la jornada, amb especial atenció al Reial Madrid-Nàpols que es jugarà al Santiago Bernabéu. L'altre partit enfrontarà el Bayern de Munic i l'Arsenal al camp del campió alemany.

Anar al contingut